Kultura in komunikacija

V preteklem tednu smo praznovali slovenski kulturni praznik in spomin na Franceta Prešerna, ter Zdravljico, katero uglasbeno poslušamo v tem obdobju olimpijskih iger še s toliko večjim ponosom, ko spremljamo naše športnike pri doseganju svojih uspehov.

Del naše kulture je tudi naša komunikacija v najširšem smislu, zato se zavedamo, da je kultura našega Doma prijetna in spoštljiva komunikacija, saj nam to daje moč in energijo.  

Stanovalcem in zaposlenim so se v torkovem internem televizijskem poročanju  javile direktorica Bojana Mazil Šolinc, Dijana Glavaš in Mateja Škrinjar, ki so stanovalcem podale informacije o aktualnih zadevah v Domu. Ponovno imamo vzpostavljeno rdečo cono in v njej eno stanovalko z okužbo covid 19. Naš Dom ostaja odprt, Dnevni center je odprt za uporabnike. Izrednega pomena pa je, da še vedno upoštevamo preventivne zdravstvene ukrepe, higieno rok z rednim umivanjem in razkuževanjem, higieno kašlja, uporabo zaščitne obrazne maske in  medsebojno razdaljo dveh metrov.

Frizerske storitve in pedikura se v Domu ponovno redno izvajata. V mesecu marcu bomo za stanovalce, ki so jim potekli osebni dokumenti, uredili nove dokumente v sodelovanju z   Upravno enoto. Uredili bomo tudi termin, ko bo v Domu na voljo fotograf.  Pričeli smo s srečanji direktorice s sodelavci in stanovalci po nadstropjih.

Hvala vsem, ki prispevate k temu, da, naše življenje, kljub vsemu, poteka mirno.  

 

Deli to objavo