Poletje je tu

Iz prijetno ohlajenega večnamenskega prostora Doma ob Savinji Celje so se v tokratnem internem televizijske poročanju stanovalcem in stanovalkam, ter vsem zaposlenim oglasile namestnica direktorice za zdravstveno nego Dijana Glavaš, delovna terapevtka Nevenka Podbreznik in vodja prehrane Hermina Lubej.

Stanovalce in stanovalke so povabile k aktivnostih, ki se bodo dogajale v tem tednu po nadstropjih in v Domskem parku. V sredo imamo ponovno sladoledni vrt v Domskem vrtu in po nadstropjih, vsakodnevno so razporejene aktivnosti, rehabilitacije in telovadba po nadstropjih, ter individualne obravnave. V četrtek so sestanki po nadstropjih Prvega dela doma, v petek pa se veselimo svete maše, ki jo bomo ponovno lahko obiskali ob 11.00 v naši kapelici ali jo spremljali preko interne televizije po sobah.

Jedilni listi so prilagojeni letnemu času in predloge glede prehrane vedno z veseljem sprejemamo. Vabljeni ste v našo kavarno, teraso in v Domski park.

Veseli smo, da smo v Domu vsi zdravi in da preventivni ukrepi, katerih se držimo, učinkujejo. Strokovnjaki s strani NIJZ nam svetujejo, da je pomembno cepljenje tudi po preboleli bolezni Covid -19 v dveh odmerkih, saj nam nudi večjo zaščito. Cepljenja v Domu še vedno potekajo, prav tako redna testiranja. Ostanimo zdravi.

Želimo vam prijetne poletne dni.

Deli to objavo