SONČNI DNEVI IN VROČINA

V poročanju preko interne TV so se v torek 28.6.2022 javili direktorica Bojana Mazil Šolinc, vodja Prvega dela Doma Darja Ratajc, vodja Drugega dela Doma Verica Kranjc ter fizioterapevt Klemen Preložnik.

Direktorica Doma je stanovalce in stanovalke ter zaposlene lepo pozdravila in omenila, da smo v soboto 25.6. praznovali DAN DRŽAVNOSTI samostojnosti in neodvisnosti naše preljube Slovenije in kako je pomembno skupinsko sodelovanje, spoštovanje, način dialoga ter solidarnost v našem Domu in nasploh medsebojno sodelovanje.

Verica Kranjc pozdravi vse stanovalce in zaposlene. Opozori, da je potrebno v tem poletnem času skrbeti za zaščito kože, mazanje z sončno kremo na predel rok, nog, obraza, ušes ter skrbeti za zadostno hidracijo.

Darja Ratajc prav tako vse lepo pozdravi in zaželi prijetne poletne dni. Omeni, da se je še vedno potrebno držati vseh preventivnih ukrepov v času COVID-a , kot so razkuževanje in umivanje rok, zračenje prostorov in higiena kašlja. Sicer je epidemiološka slika v Domu v normalnem stanju.

Klemen Preložnik se zahvaljuje stanovalcem in zaposlenim pri udeležbi dogodka NAVIJANJE ZA KOLESARJE, ki je potekalo 17.6.2022. Delo fizioterapije in delovne terapije poteka individualno v prostorih terapije, skupinska terapevtska vadba ob lepem vremenu v domskem parku, ob slabem vremenu v prostorih Doma. Od 27.6. – 8.7. imamo na praksi študenta FT iz Novega Mesta. Omeni tudi, da je jutri 29.6. PRAZNIK SIVKE in se dogajanje odvija ob 9.15 uri v domskem parku.

Ostanimo močni in zdravi. Vse dobro in srečno.

Deli to objavo