STOPIMO SKUPAJ

V torek, 6.4.2021, ko nas je zunaj presenetil sneg, so se v televizijskem poročanju javile direktorica Bojana Mazil Šolinc,  odgovorna dip.med.sestra za COVID-19 Dijana Glavaš in delovna terapevtka Lucija Pangerl.

 

Direktorica je vse v Domu pozdravila in povedala, da nas je v prejšnjem tednu obiskal velikonočni zajček, ki je prinesel sladke dobrote, v vrečko pa smo priložili še voščilnico dobrih želja združenja Karitas. Direktorica pove, da je epidemiološka slika še vedno slaba, zato naprosi, da še naprej tako stanovalci, svojci kot zaposleni upoštevajo vse znane ukrepe, da se držimo navodil.

V tem tednu bo potekalo druženje z direktorico, stanovalci in sodelavci po nadstropjih Prvega dela Doma.

 

Vodja Dijana Glavaš, poudari upoštevanje vseh preventivnih ukrepov, s poudarkom na umivanju in razkuževanju rok ter pravilnem nošenju obrazne zaščitne maske. Pove, da je zelo pomembno, da se vseh ukrepov držijo tudi svojci, ki prihajajo na obisk v naš Dom. Še vedno se morajo obiski najaviti vsaj dan  pred prihodom, prihajajo naj zdravi in prav tako upoštevajo razkuževanje rok, nošenje obrazne maske. Stanovalce, ki se še niso cepili in imajo to željo, da se javijo, saj je cepivo še na voljo. Vsem je zaželela lepe in umirjene dneve.

 

 

Delovna terapevtka Lucija Pangerl, stanovalce in stanovalke lepo pozdravi. Pove, da nas je v petek obiskal velikonočni zajček, ki je prinesel sladke dobrote in veliko pozitivne energije tako med stanovalce, kot zaposlene.

Še vedno je možna menjava knjig iz Mestne knjižnice Celje, le to naj sporočijo na recepcijo. Vljudno jih povabi na skupinske gibalne aktivnosti oziroma na telovadbo, ki zdaj že resno potekajo po nadstropjih Prvega dela Doma. Veseli jo, da so stanovalci ob lepih dnevih koristili domski park, in se tako družili tudi pri kegljanju in na terapevtskih / vadbenih igralih.

Vsem je zaželela lepe, mirne dni, ter naj vsi skupaj stopimo skupaj, da nam bo zopet lepo, kot smo imeli čas pred epidemijo.

Deli to objavo