V juniju ponovno Dnevni center in kavarna v Domu ob Savinji

 

V torkovem poročanju po domski interni televiziji je direktorica nagovorila stanovalce in zaposlene skupaj z namestnico direktorice za zdravstveno nego Dijano Glavaš in socialno delavko Martino Tekavc. Še vedno se zavedamo pomembnosti upoštevanja preventivnih ukrepov in pomena cepljenja.

Stanovalci, ki so v drugem valu preboleli okužbo Covid 19, so po 6 mesecih pričeli s cepljenji. Zavedamo se, kako pomembno je, da ostanemo zdravi, ter da se v Domu izognemo okužbi, saj lahko le na tak način izvajamo vse aktivnosti, ki so nam v zadovoljstvo in veselje.

Naročanje svojcev na obiske v Dom ob Savinji še vedno poteka preko recepcije ali socialne službe in je omejeno na eno zdravo osebo. Obiski časovno niso omejeni, stanovalci pa lahko odhajajo tudi v domače okolje.

V preteklem tednu smo v prenovljenih prostorih Dnevnega centra gostili stanovalce in zaposlene Drugega dela Doma, v tem tednu pa stanovalce in zaposlene Prvega dela Doma. Dnevni center bo pričel s svojim delovanjem predvidoma 7. junija 2021.

Pripravljamo se na ponovno odprtje domske kavarne. Vabljeni, da v času obiskov stanovalcev posedite na naši terasi ali v domskem parku.

Deli to objavo