Vroči avgustovski dnevi v prijetni senci Domskega parka

V tem tednu so se v Domskem parku zvrstile raznovrstne aktivnosti, pri katerih so sodelovali stanovalci in zaposleni, kot je običajno, pa k aktivnostim povabimo tudi zunanje sodelavce. Tokrat se je po večletnem sodelovanju od svoje ekipe terapevtski kužkov in od naših stanovalcev pod vodstvom ga. Daše, poslovil terapevtski pes Jack, kar smo skupaj proslavili v našem parku.  V sredo dopoldne pa smo v družbi harmonike, uporabniki Dnevnega centra in  stanovalci Doma, ter zaposleni uživali na sladolednem vrtu. Tovrstno druženje pripomore k navezovanju novih stikov, srečanje starih znancev in prijetno dobrodošlico novo sprejetim stanovalcem.

O vseh tekočih aktivnostih in informacijah preteklih ter prihajajočih dni, so v torkovem televizijskem poročanju na interni TV spregovorile direktorica Bojana Mazil Šolinc, vodja Prvega dela Doma Darja Ratajc in računovodkinja Sabina Rakuša.

Cene oskrbe za mesec avgust zaenkrat ostajajo nespremenjene, zaradi višjih cen živil, pa so se s 01.08.2022 dvignile cene v kavarni.

Stanovalce smo obvestili, da bomo pričeli s cepljenjem 2 poživitvenega odmerka. Posvetovalna komisija za covid 19 je objavila, da je priporočljivo cepljenje za stanovalce nad 60 let in za kronično bolne.

V Domu je trenutno zaradi preventivnih ukrepov obvezna uporaba obraznih zaščitnih mask za zaposlene in obiskovalce.

Deli to objavo