Začasno smo zaprli Dnevni center

Epidemiološke razmere glede okužb Covid 19  se po vsej Sloveniji slabšajo in zato je še tako pomembno, da vedno znova opozarjamo na upoštevanje vseh preventivnih ukrepov ki jih poznamo; nošenje zaščitne obrazne maske, upoštevanje medsebojne razdalje 2m, upoštevamo higieno kašlja, umivajmo in razkužujmo si roke. Spremljajmo svoje zdravstveno stanje in najmanjši zdravstveni odklon sporočimo zdravstveni službi. 

Dom ob Savinji Celje je v ponedeljek 25.10.2021 ponovno zaprl vrata Dnevnega centra in začasno vzpostavil rdečo cono, kjer skrbimo za našega stanovalca z okužbo Covid 19, pri katerem pa je zaradi  polne precepljenosti, potek bolezni lažji in brez posebnosti. Zato ponovno vljudno pozivamo vse tiste stanovalce, ki se še niso cepili, da o tem ponovno razmislijo in se odločijo med cepivi, ki so na voljo.

Gradbena dela zunaj Doma se nadaljujejo, narejen je izkop za zalogovnik vode, nadaljujemo z izgradnjo zunanjih požarnih stopnic. Vse stanovalce in zaposlene prosimo, da smo pri tem strpni.

Kljub vsemu pa si želimo, da življenje v Domu poteka čimbolj ustaljeno, zato stanovalci še vedno lahko odhajate v svoje domače okolje, ob Savinji,  ali v mesto in Dom ostaja odprt za obiskovalce pod pogojem izpolnjevanja PCT.

Prehrana v Domu je vezana na sezonsko obdobje in z upoštevanje želja stanovalcev.

Za torkovo interno televizijsko poročanje so bile preko ekranov z nami direktorica Bojana Mazil Šolinc, Dijana Glavaš in Hermina Lubej. 

Deli to objavo