Zima nam je prinesla tudi sneg

V današnjem internem televizijskem poročanju je direktorica Bojana Mazil Šolinc stanovalke in stanovalce, uporabnike dnevnega centra in zaposlene pozdravila. Tudi v letošnjem letu bomo nadaljevali z tedenskim poročanje po interni televiziji in srečanji direktorice s stanovalci po na nadstropjih ob torkih. Danes se družimo v Prvem delu Doma.

Veseli smo, da s projektom začasnih namestitev pripomoremo k reševanju mnogih stisk začasne oskrbe v okolju. Namen začasnih namestitev je, da ob situacijah, ko svojci ne zmorejo oskrbe starostnikov v domačem okolju zaradi svojih obveznosti ali zdravstvenih okoliščin, začasno uredijo oskrbo v Domu, na našem 6. nadstropju za obdobje največ treh mesecev.

V zimskem času je recepcija Doma ob Savinji Celje odprta od 6.00 zjutraj pa do 19.00 zvečer. Obiskovalce prosimo, da za vstop v Dom upoštevajo uro obratovanja recepcije.

Delovna terapevtka Lucija Pangerl je stanovalke in stanovalce povabila, da se vključujejo v redne domske aktivnosti, jih povabila na menjavo knjig iz mestne knjižnice Celje in prireditev Glasbene šole Celje, ki bo v četrtek, 26. januarja ob 16 uri.

Deli to objavo