NAREDIMO PRAV VSE, KAR JE V NAŠI MOČI, DA NE DOBIMO COVID-19 V DOM

Danes so stanovalce pozdravile direktorica Bojana Mazil Šolinc, odgovorna sestra za COVID-19 Dijana Glavaš in računovodkinja Sabina Rakuša.

Direktorica je ponovno poudarila pomen upoštevanja vseh ukrepov: upoštevanja varnostne razdalje, razkuževanja rok in nošenja mask. Povedala je, da število okužb v Sloveniji narašča, zato je zelo pomembno, da drug drugega tudi opozorimo na nošenje maske, upoštevanje varnostne razdalje. V tem času je pomembna solidarnost, strpnost. S tem, ko upoštevamo ukrepe, ko opozarjamo drug drugega, obvarujemo sebe in ostale okoli nas.

S sodelovanjem vsi pridobimo

V Domu ob Savinji Celje še vedno poudarjamo velik pomen sodelovanja med zaposlenimi in stanovalci, kar se nam kaže kot uspešno. Direktorica z vsakotedenskimi petkovimi sestanki po nadstropjih in torkovim oglašanjem po interni televiziji skupaj z drugimi strokovnimi delavkami veliko pripomore, da je sodelovanje učinkovito in da so slišane želje stanovalcev in dolžnosti vseh nas pri upoštevanju varnostnih ukrepov.  Zavedamo se, kako pomembno je, da v tem času vsi naredimo največ kar se da in s tem omogočimo, da čas počasi preraste v nazaj v brezskrbne dni.

Uresničujemo vaše želje

Direktorica je povedala, da je zelo vesela, da smo v Domu še vedno vsi zdravi, tako stanovalci kot zaposleni.

Po nadstropjih je do sedaj že sedemkrat obiskala stanovalce in stanovalke, ob takšnih srečanjih so stanovalci povedali, kako se v dani situaciji počutijo, kakšne so njihove želje in potrebe.

Strani