Najbolj so pomembni ljudje, ki so dobronamerni

 

 V tem času je zelo pomembno, da varujemo in zaščitimo drug drugega.  Še vedno z veseljem poročamo, da smo zdravi vsi stanovalci in zaposleni. Direktorica je danes stanovalcem preko interne televizije predstavila, kako zaposleni skrbijo tudi zase in vsakodnevno tako ob prihodu na delo, kot tudi ob odhodu spremljajo in beležijo svoje zdravstveno stanje. Za tako odgovorno in skrbno delo se jim iskreno zahvaljuje.

Stanovalci, kot tudi svojci sporočate, da ste zadovoljni z našim delom in odnosom. Vsak na svojem področju se trudimo, da vam v tem drugačnem času lahko ponudimo, kar se le da. 

Pozdrave so naši stanovalci prejeli tudi s strani kuhinje, katere jim je predala naša kuharica Mojca. Pri pripravi hrane se trudimo, da je ta čimbolj raznolika in da v jedilnik vključimo tudi kakšno sladico. Zaupala nam je, da bo za prvomajske praznike  lešnikova potica, ter nam predstavila tekoči jedilnik.

Vodja računovodske službe, ga. Sabina nas je seznanila, da tako, kot je bilo v mesecu marcu, tudi v mesecu aprilu ostaja brezgotovinsko poslovanje. Tudi zdravila, kozmetične pripomočke in vse ostalo naročamo preko naročilnic in bo izstavljen račun skupaj z oskrbo. Za vse informacije sta telefonsko dosegljivi Sabina in Rebeka v računovodski službi.

Deli to objavo