V domski kavarni rogljički že dišijo

V preteklem tednu smo imeli v Domu ob Savinji otvoritev Kavarne, kjer je direktorica Bojana Mazil Šolinc pozdravila stanovalce in zaposlene, ter se jim ponovno zahvalila za ves trud in delo v času epidemije.  Stanovalce smo pogostili s kavico in dobrotami iz domske kuhinje, vzdušje pa nam je popestril muzikant Gregor s harmoniko. Zunanjo teraso kavarne smo osvežili in vabimo stanovalce in njihove obiskovalce, da jo koristijo.

V ponedeljek je Dnevni center ponovno odprl vrata za naše uporabnike iz domačega okolja, za kar smo zelo veseli, saj so bile potrebe po dnevni oskrbi v času zaprtja zelo velike.

Za poročanje po interni televiziji so se danes stanovalcem oglasile namestnica direktorice za zdravstveno nego Dijana Glavaš, katera je spregovorila o cepljenju in o preventivnih ukrepih, katere še vedno vestno upoštevamo. Vodja kuhinje Hermina Lubej je stanovalce povabila v ponovno odprto kavarno in jim predstavila jedilnik tega tedna, ter jih danes razveselila s češnjami. Socialna delavka Martina Tekavc je prosila stanovalce, da prenesejo informacije na svoje domače, ki prihajajo na obisk, da še vedno velja naročanje na obiske.  

Deli to objavo